tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Palvelumme kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

 

Tehtävät

Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät laadukkaasti työtehtävään.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalvelutiimeihin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse. Tehtävänä on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

 

Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet myös työskentelyyn opiskelujen ohessa.

Työt alkavat 2.1.2018. Määräaikainen työsuhde solmitaan elokuun 2018 loppuun asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5 tuntia viikossa. Palveluaikamme on ma-pe 8.00-20.00 ja la 8.00-16.00.

Tutustu videolla Opsetiin ja työntekijöidemme ajatuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 24.12.2017.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: 2.1.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Elokuun 2018 loppuun asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 08.12.2017
Haku päättyy: 24.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki