tribedo tribedo

Myyntineuvottelijoita pankkitiimiin

Palvelumme kasvaessa haemme Kuopioon kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen myyntineuvottelijoita pankkitiimiin.

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalvelutiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse. Tehtävänä on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen kielitaito, etenkin ruotsin ja englannin kielen osaaminen, sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle kiinteän kilpailukykyisen kuukausi- tai tuntipalkan, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön. Työsopimus tehdään alustavasti määräaikaisena tammikuun 2018 loppuun asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palveluaikamme on ma-pe 8.00-22.00 ja la 8.00-18.00.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Huomaathan, että hakuaikaa on jatkettu ja hakuaika päättyy 30.9.2017.

Lisätietoja opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Myyntineuvottelijoita pankkitiimiin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Alustavasti tammikuun 2018 loppuun
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 29.08.2017
Haku päättyy: 30.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki