tribedo tribedo

Ohjelmistosuunnittelija Tampereelle

Haemme OP Palveluille Tampereelle verkkomaksamiseen liittyvän palvelukehityksen toimialueelle Ohjelmistosuunnittelijaa. Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

OP tekee yhteistyötä Checkout-palveluntarjoajan kanssa, jonka tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Ohjelmistosuunnittelija vahvistaa Checkout-yksikköä erityisesti Backend-kehityksen puolella.

Tehtävät

Tehtävässäsi toimit ylläpidollisissa koodaustehtävissä, erikoistuen viimeistelyihin ja bugikorjauksiin. Lisäksi olet toteuttamassa OP:n asiakkaille ja toimihenkilöille suunnattuja maksutapahtumaan liittyviä uudistuksia sekä toimit asiakaspalvelutiimin tukena vaativissa teknisissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta teknisistä kehitystehtävistä, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun parista. Taustaltasi voit olla Backend-koodaaja ja sinulla voi olla jopa kiinnostusta laajentaa osaamista myös Frontendin puolelle. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja pitkäjänteinen, hoidat asiat loppuun huolellisesti. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Olethan uudelle avoin ja rohkea yhteen hiileen puhaltaja, ja tuotat erinomaista lopputulosta.

-Sinulla on hyvät taidot tai ainakin hyvä perusymmärrys PHP:stä, Javasta ja JavaScriptistä sekä PostgreSQL:stä

-Funktionaalinen ohjelmointi kiinnostaa sinua myös

-Ymmärrät, mitä palveluiden toteuttaminen loppukäyttäjille tarkoittaa

-Ketterät toimintamallit ovat sinulla hallussa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OPn Checkout -yksikössä ja saat työkavereiksi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Yksikön ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 28.2.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 ke 14.2. klo 14-15 ja ma 19.2. klo 10-11.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ohjelmistosuunnittelija Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Palvelut, OPn Checkout
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.02.2018
Haku päättyy: 28.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki