tribedo tribedo

OP Vakuutuksen korvauspalvelun esikäsittelijöitä Tampereelle

Haemme Tampereelle toistaiseksi voimassa oleviin, kokoaikaisiin työsuhteesiin OP vakuutuksen Korvauspalvelun esikäsittelijöitä

Esikäsittelijän tehtävä pitää sisällään eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä sekä puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Tehtävään kuuluu
– yhteissähköpostin hoitaminen
– hakemusten kohdistaminen työnjakolistojen mukaisesti
– epäselvän postin käsittely
– laskujen maksaminen
– asiakaspalvelu puhelimitse

Etsimämme henkilö on, tiimihenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä on työotteeltaan ripeä, tarkka ja itsenäinen. Tehtävä edellyttää kykyä oppia nopeasti uusia asioita ja halua kehittyä. Työ on ns. taustatyötä sekä päätetyöskentelyä, joten arvostamme hyviä IT-taitoja. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Englannin ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä, osana tekevää tiimiä. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös loistavat henkilöstöedut: kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ja lounasedun. Kehitysmahdollisuudetkin ovat mahtavat!  Aloituspäivä tehtävässä on sovittavissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakuaika päättyy 13.2.2019. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: OP Vakuutuksen korvauspalvelun esikäsittelijöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.01.2019
Haku päättyy: 13.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki