tribedo tribedo

Osa-aikainen toimihenkilö OP:lle Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja Helsingissä tuottamalla erilaisia tausta- ja asiantuntijapalveluita.  Tehtävämme on vauhdittaa OP:n menestystä tarjoamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja OP:n monipuolisiin tarpeisiin.

Haemme nyt OP:lle Helsinkiin osa-aikaista ja määräaikaista toimihenkilöä Perintä- ja luotonvalvontayksikön avustaviin taustatehtäviin.

Työ pitää sisällään mm. asiakirjojen tilaus- ja postitustöitä, arkistointia, paperisten asiakirjojen digitointiin liittyviä tehtäviä, seurantalistojen hoitamista, sekä viranomaispäätösten tilauksia. Työ on rutiininomaista ja vaatii tarkkuutta sekä huolellisuutta.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta toimistotyötehtävistä. Osaat työskennellä tehokkaasti ja joustavasti, olet palveluhenkinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja, sekä pärjäät hyvin erilaisten järjestelmien kanssa. Työpanostasi hyödynnetään useammassa tiimissä, joten tulet työskentelemään monipuolisissa pankkitoiminnan kokonaisuuksissa.

Työt alkavat 14.4. ja määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetille 31.12.2020 saakka.

Tehtävä on osa-aikainen, 30 h/vko.

Kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle Opsetin monipuoliset työsuhde-edut sekä näköalapaikan finanssialalle.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.3. mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja sinulle antavat palvelupäälliköt Tanja ja Lea:

tanja.koskenkorva@op.fi
lea.fabritius@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikainen toimihenkilö OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: 14.4.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Osa-aikainen
  30h/vko
Haku alkoi: 13.03.2020
Haku päättyy: 25.03.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki