tribedo tribedo

Osa-aikaisia myyntineuvottelijoita Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Kuopiossa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Vahvistamme nyt Opsetin pankkitoiminnan palvelutiimiä uusilla myyntineuvottelijoilla, jotka tulevat hoitamaan OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista myyntiä ja asiakaspalvelua puhelimessa, sekä muissa sähköisissä kanavissa. Tehtävässä kartoitat asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita, teet rohkeasti ratkaisuesityksiä, sekä myyt uusia palveluita.                                                                        Työtä on tarjolla vähintään 20 h/vko.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet motivoitunut asiakaspalvelutyöhön, olet työotteeltasi tavoitteellinen ja tuloksellinen, haluat kehittää myyntitaitojasi, ja sinulta löytyy rohkeaa palveluasennetta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimityötaidot. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Käytät sujuvasti suomen kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin, eikä haittaa vaikka osaisit myös englantia ja ruotsia. Aikaisempi asiakaspalvelun tai myynnin kokemus on aina plussaa, samoin pankki-  ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia. Ammattiylpeytesi muodostuu joka tapauksessa erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen ympärille.

Työt alkavat mahdollisimman pian syyskuun lopussa ja solmimme työsuhteet vähintään 31.12.2019 saakka. Työvuorot sijoittuvat joustavasti ma-la klo 9-20 väliselle ajalle.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan monipuolisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.9.2019 mennessä. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Pirauta tiimin esimiehelle tai palvelutuotantopäällikölle:                                                                     Timo Oikarinen, puh: 040 843 1789 , tai Anna-Maria Jussila, puh: 040 185 1103

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Osa-aikaisia myyntineuvottelijoita Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Syyskuun 2019 aikana / Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko
Haku alkoi: 03.09.2019
Haku päättyy: 24.09.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki