tribedo tribedo

Ostoasiantuntija OP Ryhmän Hankinta-organisaatioon

Meillä olisi paikka auki Ostoasiantuntijalle (Purchasing Specialist) OP Ryhmän Hankinta-organisaatiossa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde tullaan solmimaan kokoaikaisena määräaikaisena työsuhteena vuoden 2022 loppuun saakka Tribedon kanssa.

Ostoasiantuntijana olet mukana vastaamassa ulkoisen työvoiman tilausprosessin tuesta sekä sisäisille asiakkaille että ulkoisille toimittajille. Toimit Ariba-järjestelmän pääkäyttäjänä tarjoten käyttäjille tukea ulkoisen työvoiman tilausprosessissa. Teet tiivistä yhteistyötä mm. ostolaskukäsittelijöiden ja liiketoiminnan kanssa tilausprosessien sujuvuuden varmistamiseksi. Työssä tarvitaan hyviä organisointisointikykyjä ja kykyä työtehtävien priorisointiin.

Olet mukana varmistamassa osaamisen kehittämistä tilausprosessin eri sidosryhmille esimerkiksi koulutuksia järjestämällä ja erilaisia ohjeistuksia laatimalla. Pääset myös osallistumaan ulkoisen työvoiman sopimuspyyntöjen ja tilausten kilpailuttamiseen sekä tarvittavien sopimusten neuvottelemiseen. Olet tulostavoitteellinen ihminen, joka toimia vakuuttavasti neuvottelutilanteissa.

Sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot. Työskentelet luontevasti MS Officen kanssa, sen lisäksi olet toiminut jonkin ostojärjestelmän pääkäyttäjänä aiemmin. Otat haltuun myös nopeasti uusien järjestelmien salat.

Sinulta toivomme löytyvän aiempaa kokemusta oston työtehtävistä. Ostoasiantuntijan tehtävä tarjoaa kunnianhimoiselle ja päämäärätietoiselle osaajalle vastuullisen ja itsenäisen roolin OP Ryhmän Hankinta-organisaatiossa, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen sekä oman osaamisen laajentamiseen.

Etsimältämme henkilöltä löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa toimimiseen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on liiketalouden alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen koulutus.

Työtä voi tehdä perehdytyksen jälkeen pääsääntöisesti etänä, myös Helsingissä Vallilan toimiston tilat ovat käytössäsi.

Hae tehtävään jo tänään, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse jaana.puhakka-tanke@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ostoasiantuntija OP Ryhmän Hankinta-organisaatioon
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.06.2022
Haku päättyy: 10.07.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki