tribedo tribedo

Palveluesimies Ouluun

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme Ouluun palveluesimiehen sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan ajaksi.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu vastuualueen palvelutuotannon suunnittelu ja organisointi, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote, ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Kielitaito ja etenkin ruotsin kielen sujuva taito katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja. Aikaisempi kokemus finanssialan, myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on edellytys tehtävässä onnistumisessa.

Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on eduksi. Olethan valmis vuorotyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 12.07.2019.

Lisätietoja voit kysyä Liiketoiminta-alueen päälliköltä Miitri Sivoselta puhelimitse ti 02.07. klo 15.00 – 16.00 ja to 05.07. klo 13.00-14.00, puh. 050 565 9628, tai osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa ja valittavalle tehdään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluesimies Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Perhevapaan sijaisuus
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.06.2019
Haku päättyy: 12.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki