tribedo tribedo

Palvelukoordinaattori kesäksi (Tampere, Kuopio tai Joensuu)

Me Opsetissa vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu-, back office-, ja asiantuntijakokonaisuuksiin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria!

Haemme nyt Opsetin henkilöstöpalveluihin kokoaikaista palvelukoordinaattoria kesäksi 2020.
Sijoituspaikkakunta voi olla Tampere, Kuopio tai Joensuu.

Palvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluvat palveluidemme esimiesten tukeminen mm. rekrytointien toteuttamisessa, työntekijöiden työsuhdeasioiden hallinnoinnissa sekä tulostavoitteiden saavuttamisessa.

Tässä työssä kaiken perustana ovat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot, itsenäinen, tavoitteellinen ja napakka työote, sekä taito hallita kokonaisuuksia. Työskentelet erilaisten järjestelmien kanssa ja ymmärrät työsi sidonnaisuudet yhteisiin aikatauluihin sekä sovittuihin toimintamalleihin liittyen. Työotteeltasi olet systemaattinen ja siedät myös rutiininomaista työskentelyä.

Toimintaympäristömme on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä, joten edellytämme mahdollisuutta joustaa vaihtelevan työmäärän mukaan. Omassa roolissasi keskiössä ovat esimiesten avustaminen sekä henkilöstöasioiden huolellinen hoitaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esim. HR- ja työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Onnistumisessasi sinua tukevat osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi sekä yhtiön tukitoiminnot.

Jos tunnistit itsesi tiimiimme sopivaksi, jätäthän hakemustasi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 25.5.2020.

Työsuhde solmitaan syyskuun loppuun saakka.

Kaipaatko lisätietoa? Lähetä sähköpostia: tanja.koskenkorva@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palvelukoordinaattori kesäksi (Tampere, Kuopio tai Joensuu)
Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.05.2020
Haku päättyy: 25.05.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki