tribedo tribedo

Palvelukoordinaattori OP Osuuskunnalle

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle palvelukoordinaattoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä vastuullasi on erilaiset OP:n työterveyteen liittyvät tehtävät: tulet esimerkiksi tarkistamaan ja tarvittaessa korjaamaan työterveyshuollon laskuja. Lisäksi tehtäviisi kuuluu OP:n keskusyhteisön kelahakemusten laatiminen työterveyshuollon tarjoamien tietojen pohjalta. Arkeesi tuo vaihtelua Osuuspankkien ja keskusyhteisön henkilöstölle suunnattujen lomakohdevarausten koordinointi sekä Lyyti-tapahtumanhallintajärjestelmän pääkäyttäjyys. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin tukitoimintoihin ja projekteihin, joita tiimissämme toteutetaan.

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta toimistotyöstä, esimerkiksi assistentin tai koordinaattorin tehtävistä. Koska vastuullesi kuuluu työterveyteen liittyviä prosesseja, on terveydenhuoltoalan koulutus merkittävä etu. Lisäksi toivomme sinun olevan omaa työtäsi ammattimaisesti johtava tiimipelaaja, jolla ei mene sormi suuhun paineen alla. Oppimistasi edesauttaa, jos hallitset Microsoft Officen järjestelmät ja olet nopea oppimaan uusien järjestelmien käyttöä.

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin työsi tueksi sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen (37,5 h/vko) työsopimus solmitaan Tribedon kanssa ja työt alkavat 2.5.2022. Hybridityö mahdollistaa sinulle joustavan työ- ja vapaa-ajan yhdistämisen, tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen.

Tribedossa arvostetaan henkilöstön hyvinvointia ja tästä syystä tarjoamme useita hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja kuten Mehiläisen laajan työterveyspalvelun, Pohjola Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen, Eazybreak-lounasedun sekä ePassi Flex-hyvinvointiedun.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti. Hakuaika päättyy 18.4.2022, olethan siis nopea! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, elina.malinen@op.fi.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palvelukoordinaattori OP Osuuskunnalle
Sijainti: Ei paikkakuntasidonnainen
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: 2.5.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.04.2022
Haku päättyy: 11.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki