tribedo tribedo

Palveluohjaaja monikanavaiseen asiakaspalveluun Ouluun

Millaista olisi valmentaa asiakaskokemusta ja osaamista, ammattilaisen ilolla? Mitä sitä liikaa miettimään, tartu tilaisuuteen! Opset hakee monikanavaiseen asiakaspalveluun Ouluun

Palveluohjaajaa

 

Tehtävät

Työtehtävä on valmennuksellinen työtehtävä, jossa ohjaat tiimin työtä esimiehen tukena ja osallistut itse asiakaspalveluiden tuottamiseen 40% työajastasi. Osan työajastasi käytät oman osaamisalueesi parissa, kehittyäksesi edelleen palvelutuotannon osaajana. Toisen osan työajastasi valmennat aktiivisesti, toimit esimiehesi oikeana kätenä, ja tuet tiimiläisiäsi oman asiaosaamisesi avulla onnistumaan omissa työtehtävissään.

Odotamme

Sinulla on kokemusta ja näyttöä monikanavaisesta asiakaspalvelusta, yhteistyötaidoista, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä valmentamisen valmiuksia. Sinulla on positiivista ja myynnillistä asennetta, jota valmentamisessa tarvitaan tuottaaksemme ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää henkilö- sekä yritysasiakkaiden pankkipalveluiden osaamista ja myyntihenkisyyttä. Työtehtävä edellyttää mahdollisuutta vuorotyöhön.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Jos tunnistit edellä itsesi, tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaiseksi työyhteisösi valmentajana.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja töiden aloitus tapahtuu elokuussa tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 31.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palveluohjaaja monikanavaiseen asiakaspalveluun Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.07.2018
Haku päättyy: 31.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki