tribedo tribedo

Pohjola Vakuutuksen tukitehtäviä Helsingissä

Oletko innostunut vakuutusalan monipuolisista työtehtävistä? Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettuja henkilöitä osa- tai kokoaikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Helsinkiin.

Työnkuva

Tässä työtehtävässä pääset mukaan tuottamaan Pohjola Vakuutukselle monipuolisia tukipalveluita ja projekteja. Eri mittaiset ja nopeaa reagointia vaativat projektimme liittyvät vakuutus toiminnan tukitehtäviin kuten esimerkiksi tuntemistietojen ja asiakastietojen päivityksiin. Projektista riippuen kontaktoimme asiakkaitamme puhelimitse. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan projektitoimihenkilö ja tulet sijoittumaan Tribedon Joustavat tukipalvelut ja projektit -tiimiin.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

– tavoitteellinen työote
– hyvät IT-taidot
– kyky oppia nopeasti uutta
– asiakaspalveluhenkisyys
– erinomaiset työyhteisötaidot

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä vakuutusalan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tribedossa henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, Eazybreak-lounasetua ja ePassi Flex -hyvinvointietua.

Työt alkavat huhti-toukokuussa 2022. Työsuhde voi olla joko osa-aikainen 20h/vko tai kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Mikäli etsit ensi kesäksi kesätyötä, neuvottelemme myös mielellämme lyhyemmästä sopimuksesta.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.3.2022. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.

Heräsikö kysymyksiä?  Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Teresa Taruvuorelta sähköpostitse teresa.taruvuori@op.fi.

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Pohjola Vakuutuksen tukitehtäviä Helsingissä
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa tai toukokuun alussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.03.2022
Haku päättyy: 17.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki