tribedo tribedo

Projektiapulainen Pohjola Vakuutukselle Helsinkiin

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja taustatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjola Vakuutukselle Helsinkiin

Projektiapulaista

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tärkeän ja merkityksellisen projektin parissa. Etsimme Excel- osaajaa toteuttamaan järjestelmäuudistukseen liittyvää projektikokonaisuutta. Työpäiväsi koostuvat Excel ja CVS -tiedostojen parissa kuten tiedostojen käsittelystä ja muokkaamisesta sekä makrojen tuottamisesta annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tehtävässä menestyy vahvalla Excel -osaamisella ja tarkalla sekä huolellisella työskentelyasenteella. Innostut työskentelystä erilaisten tiedostojen parissa ja haluat tuottaa laadukkaita lopputuloksia. Tehtävään edellytetään sujuva suomen kielen taito ja kohtalainen englannin kielen osaaminen.

Tehtävään annetaan perehdytyksen, jonka kautta saat erinomaiset edellytykset onnistua tehtävässä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen. Työtehtävässä on liukuva työaika, joka tarjoaa joustoa työpäiviisi.

Työt alkavat viimeistään 1.11.2021 ja projektin arvioitu kesto 31.12.2021 saakka. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa ja Elimäenkadulla.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ohjeisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Elinaan elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiapulainen Pohjola Vakuutukselle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: 1.11.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.10.2021
Haku päättyy: 17.10.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki