tribedo tribedo

Projektiassistentti Hankintapalvelut

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Hankintapalveluille Helsinkiin

Projektiassistenttia

Tehtävät

Tehtävässäsi vastaat vuokratyövoimaan liittyvien ostolaskujen tiliöinneistä ja olet mukana kehittämässä prosessin tehostamista. Lisäksi avustat muissa vuokratyövoiman tilaamiseen liittyvissä tehtävissä, mm. tilauksien syöttämisessä järjestelmään ja erilaisten raporttien laatimisessa.

Tunnistatko itsesi?

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan asiakaspalveluhenkistä, tarkkaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on yhteistyö- ja kehityslähtöinen toimintatapa ja huolehdit siitä, että sovitut toimenpiteet toteutetaan aikataulussa. Luot positiivista ilmapiiriä ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja toimimaan ympäristössä, jossa pääset rakentamaan uusia käytäntöjä. Toivomme aiempaa kokemusta taloushallinnon, oston tai HR:n parissa. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (tradenomi, kauppatieteet), tehtävä soveltuu myös erinomaisesti opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Odotamme myös

-kykyä koota ja analysoida raportteja
-kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttö nopeasti (SAP Ariba-osaaminen eduksi)
-sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Ympärillesi ja tueksesi saat asiantuntevan tiimin ja loistavat puitteet työskentelylle Vallilassa.

Käy katsomassa mitä vuokratyöntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 19.11.2017

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Hankintapalvelut
Sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2018
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 08.11.2017
Haku päättyy: 19.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki