tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Palveluidemme kasvaessa haemme määräaikaiseen projektiluontoiseen vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle, prosessikehitykseen

Projektiassistenttia Helsinkiin

Tehtävät

Prosessikehityksessä tehtävänäsi on vanhojen ohjeistusten rakenteen uudistus ja sisällön vienti uuteen järjestelmään. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu prosessikuvien mallintaminen QPR-järjestelmään sekä projektin kehityspalavereihin osallistuminen asiantuntijan ja assistentin ominaisuudessa.

Odotamme

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vakiintuneet työtavat. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja hallitset hyvät kirjalliset viestintä- sekä tekstinymmärrystaidot.

Perinteiset IT-taidot eivät ole vieraita ja sisäistät nopeasti uudet järjestelmät. Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen sekä turvallisuusselvityksen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kasvavalla alueella. Työt alkavat 1.9.2018 ja vuoden loppuun kestävä määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimus tehdään kokoaikaisena 37,5 h/vko, jossa on mahdollisuus liukuvaan työaikaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.9.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.07.2018
Haku päättyy: 22.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki