tribedo tribedo

Projektiassistentti OP:lle Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologia -organisaatioon Helsingin Vallilaan kokoaikaista ja kokenutta

Projektiassistenttia

Tässä roolissa pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin. Tulet työskentelemään ketterässä Tribe Support -tiimissä, joka tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistuksia Kehittämisen ja Teknologian organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille. Työtehtävät pitävät sisällään teknisten tiimien ulkoisen henkilöstön kokonaisvaltaista hallinnointia. Huolehdit mm. nimetyn henkilöstöryhmän ja tilauskannan sopimusseurannasta, prosessinhallinnasta, laskujen käsittelystä, HR-tehtävistä ja esim. onboarding-toiminnoista.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Osaat organisoida ja priorisoida sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentely tapahtuu sujuvalla suomen kielellä, mutta satunnaisesti saatat tarvita myös englantia. Tehtävässä käytetään päivittäin erilaisia järjestelmiä, joten sinulla on myös ajantasaiset IT-taidot. Kykenet itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia sekä ottamaan rohkeasti vastuuta. Aikaisempi kokemus esim. tukitoiminnoista tai assistenttitehtävistä sekä finanssialalta on eduksesi. Sinulla voi olla vaikka kaupallinen koulutustausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaation. Opset tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen 31.12.2020 saakka ja se solmitaan Opsetin kanssa. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevan linkin kautta 25.3. mennessä.

Mikäli kaipaat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut/Kehitys & Teknologia
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.03.2020
Haku päättyy: 25.03.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki