tribedo tribedo

Projektiassistentti OP:lle Helsinkiin

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen ja teknologia -yksikköön Helsingin Vallilaan projektiassistenttia.

Projektiassistentin tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin projektitehtäviin. Tulet työskentelemään projektien tukena, jotka pitävät sisällään raporttien koostamista, viestintää ja dokumentointia, tilaisuuksien ja erilaisten tapaamisten järjestelyitä sekä projektipäälliköiden avustamista aina erikseen sovituissa tehtävissä.

Odotamme hyviä organisointitaitoja, pidät projektiluonteisesta työstä ja osaat priorisoida asioita. Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, sekä suomeksi että englanniksi. Innostusta, pidät kehittävästä työotteesta ja ymmärrät oman panoksesi tärkeyden projektin menestykseen. Jaksat huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista, teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Tuntemusta Ms Office-ohjelmista

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisten projektien parissa, kehittävän työyhteisön sekä näköalapaikan alati kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja 6kk määräaikainen, kokoaikainen 37,5 h/vko työsuhde solmitaan Opsetin kanssa.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut, Kehittäminen ja teknologia
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.01.2019
Haku päättyy: 03.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki