tribedo tribedo

Projektitoimihenkilöitä (Helsinki, Tampere, Kuopio)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt Helsingin, Kuopion ja Tampereen toimipisteeseemme

Projektitoimihenkilöitä

Joustavat tukipalvelut ja projektit -tiimissä tuotetaan monipuolisia tukipalveluita ja projekteja kumppanitilausten mukaisesti. Projektit liittyvät pankkiliiketoiminnan tukitehtäviin kuten esim. tuntemistietojen päivityksiin. Projektit sisältävät lisäksi yhteydenottoja asiakkaisiin puhelimitse ja asiakastietojen päivittämistä ohjeistusten mukaisesti. Projektit ovat erimittaisia ja vaativat nopeaa reagointia, sekä kykyä sisäistää uusia asioita.

Tehtävissä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita sekä volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteita. Toivomme, että sinulla on tavoitteellinen työote ja että pidät rutiininomaisista työtehtävistä. Tulet menestymään tässä työtehtävässä hyvillä IT-taidoilla, sillä tehtävissä käytetään useampia eri järjestelmiä. Arvostamme erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Tule siis mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Osa työtehtävistä on sellaisia, joita voi tehdä etänä ja osa taas tehdään toimistolla.

Meillä olisi nyt tarjolla eri elämäntilanteisiin sopivia työsopimuksia. Haemme tekijöitä niin vakituisiin työsuhteisiin, kuin määräaikaisiin 31.12.2021 asti. Työt alkavat 4.10.2021 ja 1.11.2021. Viikkotyöaika on 20h/vko + lisätyö. Olethan myös valmis tarvittaessa työskentelemään 37,5h/vko.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisö ja hyvää ilmapiiriä työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehitysmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.9.2021 mennessä. Hakuaikaa jatkettu 17.10.2021 saakka.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Teresaan teresa.taruvuori@op.fi 

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilöitä (Helsinki, Tampere, Kuopio)
Sijainti: Helsinki, Tampere, Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 1.10.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.09.2021
Haku päättyy: 17.10.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki