tribedo tribedo

Projektitoimihenkilöitä Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Kuopiossa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Kuopiossa on jo lähes 230 opsetlaista, jotka työskentelevät monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa. Työtä tehdään moderneilla työkaluilla, viihtyisissä tiloissa ja hyvällä kuopiolaisella meiningillä! Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.

Käynnistämme lokakuussa yritysasiakkaiden saldo- ja korkotodistuksiin liittyvän käsittelyprojektin Opsetin pankkitoiminnan palveluissa. Projektissa käsitellään rutiininomaisesti OP Ryhmän järjestelmistä koottavia todistuksia, joita toimitetaan asiakkaille postitse. Tarpeen tullen kontaktoimme myös asiakkaita asioiden selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteet.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet kiinnostunut finanssialasta, olet työotteeltasi tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityötaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Aikaisempi back office kokemus on aina plussaa, samoin pankki-  ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia.

Työt alkavat 10.12.2019 ja solmimme työsuhteet 29.02.2020 saakka. Työtä tehdään ma-pe kahdessa vuorossa klo 8-14 ja 14-20. Työtä tehdään vähintään 30 h/vko.

Meillä pääset tutustumaan finanssialan mielenkiintoisiin työtehtäviin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 17.11.2019. Haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?

Pirauta tiimin esimiehelle Anna-Kaisa Mustaparta, puh: 040 769 4804 tai rekrytointikonsultille Elina Malinen, puh:040 657 8078

Tavoitat meidät myös sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 10.12.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 29.2.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.11.2019
Haku päättyy: 17.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki