tribedo tribedo

Projektityöntekijöitä Helsinkiin

Haemme OP Palvelut Oy:lle Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen
projektityöntekijöitä toimistotyöhön

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu tarkistaa sopimustietojen oikeellisuus, jonka jälkeen sopimukset talletetaan järjestelmään ja arkistoidaan.

Odotamme

Työ on itsenäistä ja vaatii huolellista ja tarkkaa työotetta. Siedät rutiinitehtäviä hyvin ja olet täsmällinen. Sinulla on hyvät it-taidot (MS Office). Aiempi kokemus samanlaisista ja toimistotehtävistä on eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Työ on projektityötä ja alkaa mahdollisimman pian, ensimmäiset työntekijät aloittavat jo 2.10.. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa ja se päättyy, kun projekti on saatu valmiiksi, kuitenkin viimeistään 15.11. Aloituspäivä mahdollisimman pian.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektityöntekijöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian, 02.10.2017 alkaen
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: määräaikainen projektityö, päättyy kun projekti valmis, viimeistään 15.11.2017.
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.09.2017
Haku päättyy: 24.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki