tribedo tribedo

Projektityöntekijöitä Tampereelle

Etsimme kahta vuokratyöntekijää marraskuulle sijoittuvaan projektityöhön asiakkaallemme OP Asiakaspalveluille.

Tehtävät

Työtehtävät pitävät sisällään asiakirjojen turvapussitusta, turvapussien koodien viemistä sovellukseen sekä inventointia. Työ vaatii tarkkuutta sekä nopeutta ja on nopeasti opittavissa.

Aika ja kesto

Työviikkojen tuntimäärät vaihtelevat 20- 37,5 h/vko ja projektin aloitus sijoittuu maanantaille 13.11.2017. Työ on arkipäivisin tehtävää päivätyötä. Projektityön kesto on arvioitu kestävän noin kaksi viikkoa tai kunnes projekti on valmis.

Paikka

Työtä tullaan tekemään Tampereen keskusta-alueella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä, sillä projektin aloitus on pian. Hakuaika päättyy 2.11.2017.

Vinkkaathan tehtävästä myös kaverille! Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tiedot

Haku päättyy:              2.11.2017

Työ alkaa:                      13.11.2017

Työsuhde:                      Määräaikainen projektiluontoinen, noin kaksi viikkoa

Työaika:                           20-37,5h/vko

Sijainti:                              Tampere

Lisätietoja:                      opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektityöntekijöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset
Työ alkaa: 13.11.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: noin kaksi viikkoa
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 27.10.2017
Haku päättyy: 02.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki