tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja OP:lle Helsinkiin

OP Yrityspankki Oyj on OP Osuuskunnan tytäryhtiö, ja palvelee pääkaupunkiseudulla kaikenkokoisia yrityksiä. OP Yrityspankki tarjoaa monipuolisia finanssipalveluita niin aloittaville kuin kasvaville yrityksillekin.

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Etsimme nyt OP Yrityspankille rahoitusassistentteja kuluttajarahoitustiimiin Helsingin Vallilaan.

Kuluttajarahoitustiimin asiakaspalvelussa hoidetaan myyntirahoituksen ja osamaksurahoituksen asiakaspalvelua, sekä rahoitussopimuksiin liittyviä monipuolisia tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella.

Tässä tehtävässä menestyt, mikäli sinulta löytyy palveluhenkinen ja positiivinen työasenne, sekä huolellinen ote päivittäiseen tekemiseen. Arvostamme lisäksi hyvää paineensietokykyä ja erinomaisia tiimitaitoja. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa. Käytät työssäsi sujuvasti niin suomen kuin englannin kieltäkin, myös ruotsin kielen taidosta on etua.

Työtä tehdään kokopäiväisesti ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 31.12.2019 saakka, mutta loppuvuoden aikana tarkastamme toki myös mahdollisuuden jatkaa tehtävissä vuoden vaihteen jälkeen.

OP:n tiimi tukee työssä onnistumista ja tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyllesi. Työsuhde solmitaan Opsetin kautta, ja pääset näin ollen nauttimaan monipuolisista työsuhde-eduistamme aina lounasedusta hyvinvointisi tukemiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 9.10.2019.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Soita Lealle tai lähetä sähköpostia: Puh. 040 645 3294, sähköposti lea.fabritius@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.09.2019
Haku päättyy: 09.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki