tribedo tribedo

Rahoitusassistentti Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen osa-aikaista

Rahoitusassistenttia

Tehtävät

Rahoitusassistenttina työtehtäviisi kuuluvat erilaiset asiakaspalvelun työt, mm. limiittien ja reskontrien hoitaminen sekä luotonvalvonta.

Tunnistatko itsesi?

Sinulla on jo kokemusta rahoitusalalta tai toimistotöistä. Haluat tarjota erinomaista asiakaspalvelua, teet työsi aina positiivisella asenteella ja huolellisuus on yksi vahvuuksistasi. Toimit hyvin tiimissä ja otat vastuun omasta työpanoksestasi. Toivomme sinulta myös soveltuvaa koulutusta.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Odotamme että pystyt työskentelemään 3-5 päivänä viikossa. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Mahdollisimman pian, helmikuun alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 23.01.2018
Haku päättyy: 31.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki