tribedo tribedo

Rahoitusneuvojia Ouluun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Ouluun, Rahoitusneuvojia

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.  Tehtävä sisältää myös vuorovaikutusta ja neuvottelemista asiakkaiden kanssa.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvuuksiasi. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja olet valmis vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän rahoituksen parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Työ alkaa 11.2.2019 ja tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Määräaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2019 saakka.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen puh 0406578078 arkisin klo 10-14


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvojia Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 11.2.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä
Haku alkoi: 08.01.2019
Haku päättyy: 03.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki