tribedo tribedo

Rahoitusneuvojia Back Office -tehtäviin Tampereelle

Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen OP Pankkitoiminnan henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin

Rahoitusneuvojia Tampereelle

Tehtävät

Työtehtävä sisältää Henkilöasiakkaiden Rahoituspalvelut -yksikössä OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Soveltuva koulutus sekä työkokemus pankkipalveluista katsotaan eduksi. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, rutiininsietokykyä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen sekä haluat kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat joustavasti elo-syyskuun aikana. Haemme sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia työntekijöitä. Työsuhteen alussa järjestetään n. neljän viikon mittainen perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 1.9.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Opset on savuton työpaikka.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvojia Back Office -tehtäviin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan Palvelut
Työ alkaa: joustavasti elo-syyskuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2019 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 13.06.2018
Haku päättyy: 01.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki