tribedo tribedo

Rahoitusneuvottelija Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille kuluttajarahoituksen tiimiin Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Rahoitusneuvottelijaa.

Tehtävät

Työtehtävät pitävät sisällään luottopäätösten tekemistä ja prosessin hoitamista Osuuspankeille ja myyjäliikkeille sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyen. Rahoitusneuvottelija tekee luottopäätöksiä luotto- ja riskienhallintaohjeiden mukaisesti ja hoitaa luottopäätöspalvelua tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen.

Tiimin tehtävänä on hoitaa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti asiakkaiden lainoihin/vakuuksiin liittyvät tehtävät ja selvittelyt sekä toimia tukena konttoreille.

Odotamme

Odotamme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta odotetaan myös rahoitusalan tuntemusta, hyvää korttien ja vakuudettomien kuluttajarahoitustuotteiden tuntemista sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Hakemamme henkilö on palveluhenkinen eikä kaihda rutiineja ja suoriutuu erinomaisesti myös kiireessä.

Lisäksi odotamme:
–  palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
–  hyviä viestintätaitoja
–  oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
–  tarkkuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä
–  soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi
– englannin ja erityisesti ruotsin kielen taitoa

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa), puhelinasiakaspalvelusta ja työskentelystä rahoitusalalla katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikaisen vuokratyösuhteen 30.9.2018 saakka joustavilla viikkotunneilla 20-37,5 h/vko.

Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 16.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  Lisätietoja saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvottelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Pankkitoiminnan palvelut
Työ alkaa: 1.3.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 06.02.2018
Haku päättyy: 16.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki