tribedo tribedo

Rahoitusneuvottelija OP Yrityspankille Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Yrityspankille Helsinkiin

Rahoitusneuvottelijaa

Rahoitusneuvottelijan tehtävässä hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti asiakkaiden kulutusluottoihin liittyvät tehtävät ja selvittelyt sekä toimitaan tukena konttoreille. Tiimin työtehtävät pitävät sisällään mm.  luottopäätösten tekemistä ja prosessin hoitamista Osuuspankeille ja myyjäliikkeille sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyen. Rahoitusneuvottelija tekee luottopäätöksiä luotto- ja riskienhallintaohjeiden mukaisesti ja hoitaa luottopäätöspalvelua tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Aikaisempi työkokemus rahoitusalan tehtävistä ja puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi. Olet positiivisen asenteen omaava tiimityöskentelijä, pidät tavoitteellisesta työstä ja innokas kehittämään osaamistasi. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingin Vallilassa. Tehtävässä on etätyö mahdollisuus perehdytyksen jälkeen.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5 h/vko) puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 9-16:30. Työtehtävät alkavat 1.10.2021.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.9.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä tribedo.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvottelija OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: 1.10.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.08.2021
Haku päättyy: 05.09.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki