tribedo tribedo

Raportointiasiantuntija Opsetille

Etsimme raportointiasiantuntijaa kehittämään Opsetin sisäistä raportointia, sekä OP:n eri liiketoiminnoille tehtäviä raportointiratkaisuja. Toimit Opsetin liiketoimintojen tukena löytäen parhaat tavat tuottaa raportointia ja analyyseja liiketoimintojen tarpeisiin.

Olet oma-aloitteinen ja tunnistat itsenäisesti vastuullasi olevien raportointiratkaisujen kehityskohteet. Teet itsenäisiä päätöksiä ja otat vastuun raportoinnin kehittämisehdotuksista. Pidät myös yhteyttä eri sidosryhmiin niiden toteuttamiseksi. Vahvan teknisen osaamisesi avulla pystyt toteuttamaan vaativatkin kehitystoimenpiteet esimerkiksi raportoinnin automatisointiin liittyen. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja hyödynnät analyyttisyyttäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi vaativissakin tilanteissa.

Teknisen osaamisen osalta edellytämme sinulta:

– Erittäin vahvaa Excel -osaamista
– Muiden Office-ohjelmien hallintaa (PowerPoint, Outlook, SharePoint)
– Vahvaa Access-osaamista, mukaan lukien osaaminen SQL-kyselyistä
– Vahvaa osaamista VBA-ohjelmoinnista (tai jostain muusta ohjelmointikielestä)

Arvostamme lisäksi:

– Osaamista raportoinnin ja analysoinnin työkaluista (Tableau, PowerBI)
– Kokemusta kysely- ja palautteenhallinta-alustojen hyödyntämisestä (ZEF, Questback Essentials)

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tärkeäksi osaksi Opsetin liiketoiminnan kehittämistä. Olemme myös valmiita vahvistamaan timanttista osaamistasi edelleen, jotta kykenemme luomaan parhaat mahdolliset raportointi- ja analyysiratkaisut liiketoimintojen hyödyksi. Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Kuopiossa tai Tampereella. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Järvenpää, markus.jarvenpaa@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Raportointiasiantuntija Opsetille
Sijainti: Helsinki, Kuopio tai Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.01.2019
Haku päättyy: 13.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki