tribedo tribedo

Rekrytointiassistentti Tribedolle Helsinkiin

Oletko rekrytoinnista kiinnostunut innokas ja motivoitunut tekijä, mutta sinulla ei välttämättä ole vielä kokemusta alalta? Onko sinulle laadukas asiakaspalvelu kaiken A ja O? Mikäli nyökyttelet nyt ”kyllä”, etsimme juuri sinua energiseen ja osaavaan porukkaamme!

Haemme rekrytointiassistenttia Tribedo Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.8.2022, mutta aloitusajankohta on myös neuvoteltavissa.

Odotamme sinua innokkaasti osaksi OP Ryhmän asiakkuustiimiämme, jossa tulet osallistumaan OP:n rekrytoinnin asiakaspalvelun ja erilaisten tausta-/työsuhdeprosessien tuottamiseen yhdessä tiimikavereidesi kanssa. Päätyötehtäviäsi ovat rekrytoinnin asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, työsuhdeprosessi (tarvittavat taustaselvitykset, työsopimukset ja työsuhteen perustaminen HR-järjestelmään) sekä erilaiset projektit ja muut tiimimme vaihtelevat tehtävät.

Millaista työkaveria etsimme?

Tahdomme löytää tiimikaverin, jolla on asenne kohdillaan ja aito kiinnostus rekrytointialaa kohtaan. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi. Arvostamme erityisesti energistä asennetta ja innokasta otetta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa rekrytointikokemusta, mutta katsomme eduksi aiemman asiakaspalvelu- ja puhelintyökokemuksen. Työ on ajoittain nopeatahtista ja edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, sosiaalisia taitoja, halua oppia uutta sekä motivaatiota hoitaa mallikkaasti myös rutiiniluonteiset tehtävät. Koska työskentelemme suurimmaksi osaksi etänä, vaatii työ sinulta itsenäisyyttä sekä rohkeutta pyytää tarvittaessa apua kollegoiltasi.

Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille töihin?

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä rekrytoinnin parissa, mukavassa ja jatkuvasti kehittyvässä tiimissä! Asiakkaamme kautta saat ympärillesi jopa kaksi tiimiä, joiden kanssa kahvitella Teamsin yli tai toimistolla. Saat siis ympärillesi paljon ihmisiä, jotka opastavat ja auttavat sinut alkuun sekä tukevat myös matkan varrella. Meillä arvostetaan yhdessä tekemistä, oma-aloitteisuutta, vastuuta ja vapautta.

Olemme sen verran onnekkaita, että voimme työskennellä kolmellakin eri toimistolla (Helsingin ytimessä, Pitäjänmäessä tai Vallilassa), mutta halutessasi voit myös työskennellä suurimman osan viikosta kotitoimistolla. Saat käyttöösi Tribedon työsuhde-edut, kuten virike- ja lounasedun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme HPL työehtosopimusta.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko päästä aloittamaan urasi rekrytoinnin parissa meidän kanssamme? Jos tunnistat itsesi ilmoituksesta, jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022 mennessä. Kerrothan hakemuksellasi palkkatoiveesi ja sen, milloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä.

Käymme hakemuksia läpi ja edistämme osan hakijoista seuraavaan vaiheeseen, videohaastatteluun, jo hakuajan aikana. Videohaastattelun jälkeen prosessimme etenee Teamsin välityksellä käytäviin haastatteluihin.

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit olla yhteydessä Team Leadiimme Lottaan tiistaina 17.5. klo 10-11 tai perjantaina 20.5. klo 10-11 (lotta.onninen@op.fi / puh. 050 499 4498).

Valittavalta henkilöltä tarkistamme asiakkaamme finanssialalla vaadittavan erityisen luottamuksen mukaisesti luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rekrytointiassistentti Tribedolle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 1.8.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.05.2022
Haku päättyy: 22.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki