tribedo tribedo

Resurssisuunnittelija Helsinkiin

Haemme Opset Oy:n HR-tiimiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

Resurssisuunnittelijaa

Opsetin HR-tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja toimeliasta tekijää tiimiämme täydentämään.

Tehtävät

Resurssisuunnittelijana vastaat nimettyjen tiimien osalta palveluiden toimivuudesta ja resurssin riittävyydestä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tiimien työvuorosuunnittelu ja poissaolojen käsittely.

Odotuksemme

Odotamme sinulta reipasta asennetta työhön. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen, opit mielelläsi uusia asioita eikä hektinenkään työtahti tuota sinulle ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös luotettavuutta ja vastuunkantokykyä. Meille on tärkeää, että olet positiivinen ja tehokas tiimityöskentelijä, joka pyörittää Excel-taulukoita näppärästi.

Eduksesi katsomme kehitysmyönteisyyden, innovatiivisuuden sekä aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä. Pääset vastuulliselle näköalapaikalle kehittämään uutta tekemistä Opsetissa. Saat mukavat työkaverit sekä osaavan tiimin tuen tekemiseesi sekä työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 7.12.2018. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Resurssisuunnittelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.11.2018
Haku päättyy: 07.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki