tribedo tribedo

Ruotsin kielen taitoisia asiakasneuvojia Vaasaan

Haemme asiakkaallemme OP Vahinkovakuutuksen palveluihin Vaasaan

Ruotsin kielen taitoisia asiakasneuvojia

Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi.

Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet halukas palvelemaan asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja IT- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat viimeistään 1.10.2018 ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työtehtävä on kokoaikainen ja viikkotuntimäärä on 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 ja lauantaisin klo 9-17 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 18.9.2018


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsin kielen taitoisia asiakasneuvojia Vaasaan
Sijainti: Vaasa
Toimeksiantaja: OP Vahinkovakuutuksen palvelut
Työ alkaa: 1.10.2018
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 31.08.2018
Haku päättyy: 18.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki