tribedo tribedo

Selvittelytoimihenkilö Helsinkiin

Haemme OP-Prosessipalveluille määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Selvittelytoimihenkilöä.

Tehtävät

Työtehtävät ovat monipuolisia Back office –tehtäviä, jotka pitävät sisällään OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden pääosin maksuliikkeeseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä osallistut myös mahdollisten asiakasrajapinnassa ilmenevien ongelmien ratkaisuun. Tehtävät sisältävät esimerkiksi asiakkuusilmoitusten tekemistä, tilien täsmäytystä, korttien ja asiakaslaskutuksen selvittelytehtäviä sekä perunkirjojen tarkastusta.

Tehtävät edellyttävät aktiivista ja innostunutta otetta. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Odotamme

 

– Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– Paineensietokykyä

– Englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.12.2018 asti. Työtehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Selvittelytoimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti.
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.12.2017
Haku päättyy: 31.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki