tribedo tribedo

Selvittelytoimihenkilö Kuopioon

Haemme OP Asiakaspalveluille määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Selvittelytoimihenkilöä

 

Tehtävät

Työtehtävät ovat monipuolisia Back office -tehtäviä, jotka pitävät sisällään OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden pääosin maksuliikkeeseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä osallistut myös mahdollisten asiakasrajapinnassa ilmenevien ongelmien ratkaisuun. Tehtävät sisältävät esimerkiksi asiakkuusilmoitusten tekemistä, tilien täsmäytystä, korttien ja asiakaslaskutuksen selvittelytehtäviä sekä perunkirjojen tarkastusta.

Tehtävät edellyttävät aktiivista ja innostunutta otetta. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Odotamme

– Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– Paineensietokykyä

– Englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan 27.6. tai 2.7. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.12.2018 asti. Työtehtävät sijoittuvat Kuopioon.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Selvittelytoimihenkilö Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan 27.6. tai 2.7.
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20 tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 18.06.2018
Haku päättyy: 26.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki