tribedo tribedo

Sisällöntuottaja Helsinkiin

Etsimme nyt Opsetin Digitaalisen viestinnän videotiimiin vahvistusta videotuotannon monipuolisesta osaajasta. Oletko sinä uusi

Sisällöntuottajamme?

Tehtävät

Näetkö asiat ympärilläsi usein kuvina ja tarinoina? Osaatko kertoa näkemästäsi idearikkaasti liikkuvan kuvan avulla? Onko videokuvaaminen, valaistus, äänityöt ja videoiden editointi ja ehkä myös käsikirjoittaminen sydäntäsi lähellä?

Odotamme

Odotamme sinulta erinomaista kuvakerronnan ymmärrystä, kuvaustilanteiden ja editoinnin käytännön asioiden osaamista sekä taitoa tarvittaessa suunnitella sekä toteuttaa videotarinoita itsenäisesti. Koulutustaustasi on medianomi tai vastaava, voit myös olla juuri valmistumassa alan opinnoista.

Toivomme, että sinulla on uutiskuvaajamaista reagointikykyä, etkä hätkähdä nopeitakaan tuotantoaikatauluja. Kyvystä toimittaa ja tuottaa videosisältöä itsenäisesti on erityistä hyötyä tässä työssä. Olet rohkea ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta videokeikoilla yksin tai työparisi kanssa. Haluat myös kehittyä ja jaat mielelläsi osaamistasi myös muille.

Tarjoamme

Jos tunnistat itsesi, niin hae paikkaa pikimmiten! Tarjoamme sinulle videotuotannon työvälineet, iloiset ja reippaat tiimikaverit ja mainiot asiakkaat. Pääset työssäsi toteuttamaan digitaalisen viestinnän työtä videoiden muodossa päivittäin ja näet paraatipaikalta Suomen suurimman finanssitalon arkea, sillä Opset tuottaa palveluja OP Ryhmälle.

Hae paikkaa 7.6.2018 mennessä. Liitäthän hakemukseesi mukaan cv:n, palkkatoiveen ja työnäytteen videosta, jonka olet tehnyt. Olethan nopea, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja voit kysyä asiantuntijapäällikkö Niina Rekilältä (040 756 2277) ma 28.5. klo 14-16 tai palveluesimies Anna-Kaisa Lehtoselta (040 661 6667) ma 4.6. klo 14-16.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Sisällöntuottaja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.05.2018
Haku päättyy: 07.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki