tribedo tribedo

Taloushallinnon ammattilaisia Helsinkiin

Haemme kahta taloushallinnon ammattilaista vahvistamaan Opsetin talouspalvelut -tiimiä Helsinkiin. Tarjoamme yhden kokoaikaisen ja yhden osa-aikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Työtehtävä sisältää monipuolisesti ostoreskontratehtäviä. Talouspalvelut-tiimi tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös matka- ja kululaskujen, ulkomaan maksutoimeksiantojen, ja osakirjanpidon tehtäviin oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. Talouspalvelujen tiimissä tehdään myös erilaisia projekteja, jotka tuovat vaihtelevuutta arkeen.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme. Meillä pääset kehittymään taloushallinnon moniosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloushallinnon koulutusta ja vankkaa kokemusta ostoreskontra- tai kirjanpitotehtävistä. Hallitset yleiset toimisto-ohjelmat ja omaksut uudet ohjelmat käyttöösi nopeallakin aikataululla. Itsenäinen työskentelyotteesi säilyy kiireestä huolimatta, mutta muistat myös aina tukea tekemiselläsi tiimiäsi, sillä teemme työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen osaamista ja englannin ja ruotsin kielitaidot katsotaan eduksi.

Heräsikö mielenkiintosi? Laita meille hakemus, niin kerromme, miksi Opset on sinun tulevaisuuden työpaikkasi!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Taloushallinnon ammattilaisia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.01.2019
Haku päättyy: 31.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki