tribedo tribedo

Tekninen testaaja Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Oletko sinä valmistumisvaiheessa oleva tai vastavalmistunut oppimishaluinen tekninen testaaja? Haemme OPn tunnistus-ja identiteetin hallintaratkaisujen kehitystiimeihin teknistä testaajaa.

Tehtävät

Tarjoamme motivoituneelle henkilölle erinomaisen tilaisuuden kehittyä teknisen testauksen ja testiautomaation ammattilaisena.

Teknisenä testaajana toimit muutaman hengen kehitystiimissä. Vastuullesi kuuluu

  • Järjestelmätestauksen suunnittelu ja suoritus
  • Testitapausten automatisointi ja testiaineistojen hallinta

Testauksen kohteena ovat käyttöliittymien lisäksi järjestelmien väliset tekniset rajapinnat sekä muissa järjestelmissä hyödynnettävät tekniset arkkitehtuurikomponentit.

Toivomme, että sinulla on

  • Java-ohjelmointiosaamista, esimerkiksi kesätöiden tai työharjoittelun parista
  • Tietojärjestelmien kehittämisen kokemusta ja/tai opintoja
  • Halua kehittyä testauksen ja testiautomaation ammattilaisena pitkäjänteisesti

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan ja erinomaisen tilaisuuden kehittyä teknisen testauksen ja testiautomaation ammattilaisena. Saat mukavat työkaverit, työn ohjausta kokeneemmilta kollegoilta ja osaamista vastaavan kompensaation. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 to 15.3. klo 15-16 ja pe 23.3. klo 13-14.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tekninen testaaja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen ja Teknologiat
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.03.2018
Haku päättyy: 29.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki