tribedo tribedo

Teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun

Oletko opiskeluissa jo pikkuhiljaa loppusuoralla tai jo valmistunut rakennusalan ammattilainen? Työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko myös hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme hyvä tyyppi.

Haemme osa-aikaisia teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työsuhde alkaa 3.12.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 asti.

Tehtävät

Työskentelet OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä vahinkotarkastajien kanssa. Tiimissä työskentelee mukavaa ja reipasta porukkaa, hyvässä yhteishengessä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Teknisenä tarkastajana teet itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Sinulla on jo jonkin verran rakennusalan osaamista ja rakennustekniikan ymmärrystä. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti vaikka käsittelet vaikeitakin asioita.

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Työsuhde alkaa 3.12.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 saakka. Työskentelet Opsetin kautta OP Vakuutuksessa osa-aikaisesti vähintään 20h/viikossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 13.11.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Krista Merikannolta p. 040 585 7960.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2019
Työaika: Osa-aikainen
  vähintään 20 h/vko
Haku alkoi: 24.10.2018
Haku päättyy: 13.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki