tribedo tribedo

Teknisiä tarkastajia OP:n rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun

Oletko palveluhenkinen rakennusalan osaaja? Työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko myös hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita? Mikäli vastasit kyllä, haluamme Sinut mukaan joukkueeseemme!

Haemme kokoaikaisia teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun.

Teknisen tarkastajan tehtävässä työskentelet OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä vahinkotarkastajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Teknisenä tarkastajana teet itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Toivomme sinulta jo jonkin verran rakennusalan osaamista ja rakennustekniikan ymmärrystä.  Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti, vaikka käsittelet vaikeitakin asioita.

Työt alkavat 3.12.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde 30.9.2019 asti solmitaan Opset Oy:n kanssa.

Miltä kuulosti?

Jos Sinulla on mielessä kysymyksiä, voit tavoitella Krista Merikantoa numerosta p. 040 585 7960 ti 6.11. klo 13­-15 ja ke 7.11. klo 13-15.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29141&jc=1

Lähetäthän hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 14.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Teknisiä tarkastajia OP:n rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 02.11.2018
Haku päättyy: 14.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki