tribedo tribedo

Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon

Palvelumme kasvaessa haemme Pohjola Sairaalan puhelinpalvelutiimiimme Kuopioon osa-aikaisia sekä kokoaikaisia terveydenhuollon ammattilaisia.

Tehtävät

Tehtävässäsi hoidat OP Ryhmään kuuluvan Pohjola Sairaalan puhelinpalvelua. Työ sisältää päiväkirurgiaan erikoistuneen yksityissairaalan ajanvarauspalvelun, asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, sekä ennaltaehkäisevän ja sairaanhoitoon pohjautuvan työterveyshuollon puhelinpalvelua. Tehtävä sisältää myös erilaisia taustatehtäviä.

Odotamme

Oletko ihmisläheinen ja koko sydämestään valmis auttamaan asiakasta? Odotamme sinulta positiivista asennetta, tahtoa kasvaa ja kehittyä työssä sekä valmiutta työskennellä joustavasti arkisin. Kykenet tavoitteelliseen työskentelyyn ja sinulla on terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta alalta. Asiakaspalvelu onnistuu sinulta suomeksi ja, englannin ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Henkilövakuutusten tuntemisesta, sekä kokemuksesta työterveyshuollossa työskentelystä ja hoidontarpeen arvioinnista katsomme myös eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme henkilöitä sekä koko-, että osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voit siis itse vaikuttaa tuntimäärääsi. Osa-aikaisten työtunnit painottuvat alkuviikkoon. Haluamme, että tyytyväisyys kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja kasvavan ja kehittyvän työyhteisön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan oitis tehtävää oheisen linkin kautta – haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuajalla. Haku päättyy 16.12.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Pohjola Sairaala
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 3kk tai 6kk
Työaika: Osa-aikainen
  15 h/vko tai 37,5 h/vko
Haku alkoi: 29.11.2018
Haku päättyy: 16.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki