tribedo tribedo

Testaaja OPn Checkoutiin Tampereelle

Haemme OPlle Checkoutiin Tampereelle verkkomaksamiseen liittyvän palvelukehityksen toimialueelle vakituiseen vuokratyösuhteeseen joukkuehenkistä

TESTAAJAA.

Checkout on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista. Yrityksen tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Testaaja vahvistaa Checkout-yksikköä.

Tehtävät

Työnkuvasi rakentuu testaajan roolin ympärille kehitystiimissä. Tiimi odottaa saavansa sinulta tukea niin prosesseissa, työtavoissa kuin aivan käytännön hands-on testauksessa. Roolisi on siis varsin laaja ja pääsetkin rakentamaan testauksen työtavat ja toimintamallit ketterässä kehitystiimissä. Päivittäinen työsi koostuu testausprosessin luomisesta, erilaisten järjestelmien manuaali-ja automaatiotestauksesta. Ympärilläsi on innokasta porukkaa, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta testausympäristöistä. Kokemus voi olla karttunut töiden, opiskelun ja harrastuneisuuden kautta. Ymmärrät laadunvarmistuksen ja testauksen menetelmät ja periaatteet. Tuot mukanasi jotakin uutta ja haluat oppia koko ajan lisää. Toimit ketterästi ja jaat osaamistasi koko tiimille. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Sinun kanssasi on mahtava tehdä töitä!

  • Ymmärrät ketterien prosessien päälle, kykenet määrittelemään toimivia työtapoja ja yhdessä sopimaan niin, että hommat edistyvät mahdollisimman sujuvasti.
  • Kykenet itsenäiseen bugitestaukseen, manuaalitestaukseen sekä testauksen automatisointiin sen sitä vaatiessa (PHP, JavaScript, selaimet)
  • Ymmärrät CD/CI –ketjujen päälle ja kykenet esimerkiksi kytkemään olemassa olevia testiketjuja osaksi tuotteen julkaisuketjua

Tarjoamme sinulle

Haluatko työskennellä ketterässä ja osaavassa tiimissä, joka työskentelee innovatiivisten asioiden ympärillä?

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OPn Checkout -yksikössä ja saat työkavereiksi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Yksikön ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 2.2.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Testaaja OPn Checkoutiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Checkout (OP)
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.01.2018
Haku päättyy: 02.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki