tribedo tribedo

Testausasiantuntija (DW) Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OPn palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Haemme OPn Design ja Software osastolle Järjestelmäkehitys, DevOps ja Testaus -yksikköön DW Testausasiantuntijaa Helsinkiin. Työllistyt Opsetin kautta toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Työtehtävät

Yksikkö vastaa OPn testauksen tehokkuudesta ja laadusta, testausprosesseista, testaustyökaluista ja testausympäristövaatimuksista.

DW Testausasiantuntijana toimit osana parinkymmenen hengen asiantuntevaa tiimiä. Vastuullesi kuuluu vastaanotto- ja hyväksymistestaus sekä UAT-testauksen järjestämistä liiketoiminnan ja järjestelmätestauksen kanssa.

Toivomme, että sinulla on

  • Ymmärrystä ja kokemusta testauksesta ja sen kehittämisestä jo useamman vuoden ajalta
  • Teknistä osaamista DW-testaamisesta
  • Hyvää SQL-osaamista erityisesti tietokannoista/arkkitehtuurista (Microsoft SQL, MySQL)
  • Osaamista ketteristä menetelmistä ja käytännöistä sekä tietokantatestaus on sinulle tuttua
  • Positiivista asennetta ja hyviä ihmissuhdetaitoja
  • Vastuullinen, kehittämishakuinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa

Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Huomioithan, että Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Valitulle henkilölle teetetään myös huumausainetesti.

Tarjoamme sinulle

Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OPn Design & Software osaston testaustiimi on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä. Pääset työskentelemään edistyksellisessä ja ketterässä tiimissä ja saat rinnallesi alan huippuasiantuntijoita. Tule kanssamme vauhdittamaan finanssialan digimurrosta.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 9.4.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 pe 23.3. klo 14-15 ja ke 28.3. klo 14-15.

Käy tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Testausasiantuntija (DW) Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Design ja Software
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.03.2018
Haku päättyy: 09.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki