tribedo tribedo

Tiedonhallinnan juniori-osaaja Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Haemme OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalveluihin innokasta ja uuden oppimiseen panostavaa, opiskelun loppuvaiheessa olevaa tai vasta valmistunutta tiedonhallinnan juniori-osaajaa. Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2018 asti, työsuhde todennäköisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

OPn Tietopääoma ja Finanssiäly -yksikössä olet mukana kehittämässä tietopääomaa entistä kohdennetummaksi ja tehokkaammaksi. Tavoitteesi on toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi. Sinulla on rinnallasi asiantunteva tiimi ja saat työnohjausta kokeneemmilta kollegoilta. Tarjoamme Sinulle erinomaisen tilaisuuden olla mukana rakentamassa tiedonhallinnan konseptia ja kehittyä pikkuhiljaa alan ammattilaiseksi.

Tehtävät

  • Haastattelet ja keräät tietoa OPn eri tahoilta ulkoisten tietolähteiden hyödyntämisestä
  • Keräät lisätietoja eri sovelluksista sekä koostat tuloksia keskitetysti.
  • Olet mukana palvelukatalogien kuvaamisessa ja teet yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa

Odotamme sinulta

  • Rohkea ote kyseenalaistaa ja kysyä
  • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja purkaa niitä pienempiin osa-alueisiin
  • Hyvät dokumentointi -ja viestintätaidot
  • Koulutuksesi voi olla niin kaupallinen kuin tekninen -pääasia, että hahmotat liiketoiminnan eri osa-alueita ja ymmärrät tiedon merkityksen menestystekijänä
  • Ymmärrys tietovarastoinnista, rajapinnoista, raportoinnista ja analysoinnista katsotaan eduksi
  • Katsomme eduksi myös, jos olet jo aikaisemmin työskennellyt tietopalvelutoimittajalla ja/tai käyttänyt ulkoisia tietolähteitä työssäsi tai opinnoissasi

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan ja erinomaisen tilaisuuden kehittyä tiedonhallinnan ammattilaisena. Saat mukavat työkaverit ja työn ohjausta kokeneemmilta kollegoilta. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi mahdollisimman pian, viimeistään 4.5.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960.

Käy tutustumassa OPn uratarinoihin www.op-ura.fi/.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tiedonhallinnan juniori-osaaja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen ja Teknologiat - OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.10.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.04.2018
Haku päättyy: 04.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki