tribedo tribedo

Toimihenkilö Helsinkiin digitointipalveluihin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Haemme nyt Helsinkiin digitointipalveluihin toimihenkilöä.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat erilaisten asiakirjojen käsittelyyn liittyvät tehtävä kuten: saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisten lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.

Toivomme, että olet luonteeltasi aktiivinen tiimityöskentelijä ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Ethän myöskään säikähdä tavoitteellista työskentelyä.

Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työtä on tarjolla vakituisesti 30h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7:00-16:30 väliselle ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun alussa.

Hakuaika päättyy 2.4.2020, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula: laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Helsinkiin digitointipalveluihin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuun alussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  30h/vko
Haku alkoi: 23.03.2020
Haku päättyy: 02.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki