tribedo tribedo

Toimihenkilö maksupalveluiden esikäsittelyyn Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Etsimme nyt toimihenkilöä vahvistamaan maksupalveluiden esikäsittelyn tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu postin esikäsittelyä sisältäen postin haun, kuorien avaamisen sekä postin esikäsittelyn ja skannaamisen.

Toivomme, että olet luonteeltasi aktiivinen tiimityöskentelijä ja omaat ripeän työskentelyotteen. Sinulta löytyy kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja pystyt organisoimaan työsi muuttuvassa työympäristössä. Työskentelyotteesi on tarkkaa, tehokasta sekä huolellista. Työ on hyvin rutiininomaista ja vaatii hyviä kommunikointi taitoja tiimin kesken.

Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen, sekä hyödyksesi myös muun organisaation laajan osaamisen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työtä on tarjolla vakituisesti 20h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7:30-16:30 väliselle ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa ja työpiste sijoittuu Opsetin Pitäjänmäen konttorille. Hakuaika päättyy 20.2.2020 mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Huomioimme ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö maksupalveluiden esikäsittelyyn Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan maaliskuussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko
Haku alkoi: 07.02.2020
Haku päättyy: 20.02.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

no jobs

Pahoittelut!

Valitettavasti meillä ei juuri nyt ole tarjolla avoimia työpaikkoja.

Uusia paikkoja kuitenkin avautuu varsin usein, joten tulethan pian uudelleen.

Katso kaikki