tribedo tribedo

Toimihenkilö rahoituspalveluihin

Palveluiden laajentuessa, haemme OP Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluiden, Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön, Kuopioon

Toimihenkilöä

Tehtävät

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta myös:
– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Joustavaa työotetta
– Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.
Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joulukuussa 2017 ja määräaikainen työsuhde solmitaan 19.11.2018 asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5 h/vko.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö rahoituspalveluihin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian, joulukuussa 2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 19.11.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 29.11.2017
Haku päättyy: 17.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki