tribedo tribedo

Toimihenkilöitä digitointipalveluihin Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Haemme nyt Helsinkiin digitointipalveluihin kahta määräaikaista

Toimihenkilöä

Olet tarkka, tehokas, huolellinen ja työotteesi on oma-aloitteinen. Työtehtävä sisältää monipuolia digitointiin liittyviä projektin omaisia taustatyötehtäviä.

Työ on rutiininomaista ja aikasidonnaista. Työ voi sisältää myös muita digitointipalveluiden työtehtäviä. Työtä tehdään paikan päällä toimistolla ja työvuorot kyseisessä työtehtävässä asettuvat maanantaista perjantaihin klo 7.30-18.15 välille.

Tehtävä on määräaikainen 31.7.2021 asti, aloitus kesäkuun 2021 aikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsopimus on osa-aikainen 20h/vko+lisätyö, jolloin viikon työtunnit vaihtelevat tilanteen mukaan 20h ja 37,5h välillä.

Hakuaika päättyy 6.6.2021, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä digitointipalveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Kesäkuu 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.7.2021 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 27.05.2021
Haku päättyy: 06.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki