tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Helsinkiin

Asiakkaamme, OP Ryhmä, on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja OP Ryhmä tuottaa pankki- ja vakuutus- sekä terveyspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle.

Hamme nyt pankin projektiin Helsinkiin asiakaslähtöisiä

Toimihenkilöitä

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Osuva-ympäristön tunteminen katsotaan eduksi.  Työhön perehdyttäminen on nopeaa, jonka vuoksi työhön pääsee pikaisesti käsiksi.

Projektiin haetaan neljää toimihenkilöä ajalle 23.11.-31.1.2021 ja yhtä toimihenkilöä ajalle 1.11-31.12.2020. Tarjoamme täyden työajan 37,5h/vko koko määräajalle. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan pian!

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Osuuspankki
Työ alkaa: 1.11.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 2-3kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.10.2020
Haku päättyy: 08.11.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki