tribedo tribedo

Toimihenkilöitä henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Joensuuhun

Haemme nyt OP-Prosessipalveluihin toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluiden henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön Joensuuhun.

Työtehtävät

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme

Tehtävää varten odotamme sinulta kykyä oppia nopeasti. Pankkialan työt vaativat myös tarkkuutta ja huolellisuutta – myös kiireen ja paineen alaisena. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentely ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 4.9.2017, määräaikainen työsuhde 31.07.2018 asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko.

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 27.8.2017 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Huomioithan, että vain hakuportaalin kautta jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: 4.9.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 11 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 31.07.2017
Haku päättyy: 27.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki