tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Joensuuhun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Joensuuhun kesätyöhön

Toimihenkilöitä

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työ voi sisältää rahoituksen taustatyötehtäviä tai asiakaspalvelua eri kanavissamme, pääsääntöisesti puhelimessa. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan asiakasneuvoja. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Työ on vaativaa, mutta samalla palkitsevaa. Uusien asioiden omaksuminen ja haltuunotto kuten myös niiden rohkea käyttäminen ovat työssä arkipäivää.  Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti sekä ohjeita noudattaen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja näppärät IT-taidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskontakteissa.

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan haluaa rohkeasti ottaa tehtävän haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.

Työtehtävät alkavat maalis- ja huhtikuun aikana kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan 5 kk määräajaksi. Etsimme ensi sijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimus tehdään 20h/vko ja suostumus lisätyöhön. Perehdytysjakso toteutetaan kokoaikaisesti. Toivoisimme valmiutta työskennellä tehtävissä tarvittaessa kesän jälkeen.

Työaika sijoittuu arkipäiviin maanantaista perjantaihin klo 7-19 välillä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaikaa jatkettu 26.3.2021 saakka.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 5 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko+lisätyö
Haku alkoi: 19.02.2021
Haku päättyy: 26.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki