tribedo tribedo

Toimihenkilöitä OP Vähittäispankille Tampereelle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Tampereelle

Toimihenkilöitä

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi voi pitää sisällään rahoituksen taustatyötehtäviä esim. asiakirjalaadintaa ja lainojen loppuselvityksiä. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan asiakasneuvoja. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen tarvittaessa myös asiakaskontakteissa. 

Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan tarttuu rohkeasti tehtävään. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.

Työt alkavat elokuun lopussa. Työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2021. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimuksen viikkotyötunnit 20 h/vko ja suostumus lisätyöhön. Työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset tekemään monipuolisia tehtäviä rahoituksen parissa. Perehdytyksen ajan työskennellään myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7-18 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä OP Vähittäispankille Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Elokuun lopussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 20.07.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki